СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН СО 1 СПАЛНА ЦЕНТАР

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 10 August 2020

Финансиски информации :

Наемнина 220 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 45 m²
Број на спални 1
Ориентација Северозапад
Број на купатила 1
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДВОСОБЕН СТАН, КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН, ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ, 1 СПАЛНА СОБА
ЗА 220 ЕВРА +ТРОШОЦИ
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата