СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН, ЦЕНТАР, ПРИЗЕМЈЕ

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 21 July 2020

Финансиски информации :

Наемнина 280 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 50 m²
Број на спални 1
Ориентација Југ
Број на купатила 1
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ, СО ПОСЕБНА СПАЛНА СОБА, КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН
ЗА 280 ЕВРА МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА + ТРОШОЦИ
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата