СЕ ИЗДАВА МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ВО ЦЕНТАР

Реф : ЦЕНТАР ПРИЗЕМЈЕ

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 27 February 2020

Финансиски информации :

Наемнина 450 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 55 m²
Број на спални 1
Ориентација Југ
Број на купатила 1
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН СТАН СО 1 СПАЛНА СОБА, ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА, НА ПРИЗЕМЈЕ, СО ОБЕЗБЕДЕН ПАРКИНГ,
ЗА 450 ЕВРА СО ВКЛУЧЕНИ РЕЖИСКИ 
ТРОШОЦИ
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата