ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА НОВ МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН

Реф : ЦЕНТАР 2 КАТ

Адреса :

CENTAR

Слободно од датум : 27 February 2020

Финансиски информации :

Наемнина 450 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 60 m²
Број на спални 2
Ориентација Југ
Број на катови 2
Број на купатила 1
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН СТАН СО СПАЛНА СОБА И ЕДНА ПОМАЛА ДЕТСКА СОБА, ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА, НА 2 КАТ, СО ОБЕЗБЕДЕН ПАРКИНГ,
ЗА 450 ЕВРА СО ВКЛУЧЕНИ РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата