РЕНОВИРАН СТАН ВО КУЌА

Реф : ЈАВОР

Адреса :

ЈАВОР, КАЈ ГРАДСКИОТ ПАЗАР

Слободно од датум : 13 February 2020

Финансиски информации :

Наемнина 180 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 45 m²
Број на спални 1
Ориентација Југозапад
Број на купатила 1
КАЈ ГРАДСКИОТ ПАЗАР, СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН КАТ СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, ЗА ЕДЕН ДО ДВАЈЦА ЛУЃЕ, НА ПРИЗЕМЈЕ 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК
070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата