СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН СТАН

Реф : КЛАНИЦА

Адреса :

КЛАНИЦА
Битола

Слободно од датум : 11 February 2020

Финансиски информации :

Наемнина 250 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 60 m²
Број на спални 1
Ориентација Исток
Број на купатила 1

СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ОД 60 М2 НА ПРИЗЕМЈЕ, КЛАНИЦА- КАРПОШ, ДНЕВНА, ТРПЕЗАРИЈА, КУЈНА, ЕДНА СПАЛНА СОБА, ЗА
250 ЕВРА МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата