SE IZDAVA RENOVIRAN OPREMEN STAN

Реф : NAJCENTAR

Адреса :

NAJCENTAR
Битола

Слободно од датум : 14 December 2019

Финансиски информации :

Наемнина 220 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 55 m²
Број на соби 3
Број на спални 1
Ориентација Север Југ
Број на катови 4
Број на купатила 1
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН, ЛИФТ, 3 ОДДЕЛНИ ПРОСТОРИИ
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.МК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата