СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН

Реф : Ц300

Адреса :

КАЈ ШИК ЛАВЦИ

Слободно од датум : 28 October 2019

Финансиски информации :

Наемнина 180 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 66 m²
Број на спални 2
Ориентација Југоисток

СЕ ИЗДАВА ТРОСОЕБ ОПРЕМЕН СТАН, ДНЕВНА, КУЈНА СО ТРПЕЗАРИЈА, 2 СПАЛНИ, КУПАТИЛО, БАЛКОН, П+3 КАТ

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата