СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ЦЕНТАР

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 10 October 2019

Финансиски информации :

Наемнина 120 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 30 m²

СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА ГАРСОЊЕРА ВО ЦЕНТАР

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата