Станови за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВАЕДНОСОБНЕ СТАН СО СПАЛНА ( Реф : ГОРНО ВЕРО)
Повеќе
Наемнина : 110 € / месец
Простор (ефективен) : 40 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН,1 СПАЛНА ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 160 € / месец
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ЕДНОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ОУ ДАМЕ ГРУЕВ)
Повеќе
Наемнина : 110 € / месец
Простор (ефективен) : 40 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН СТАН ( Реф : КЛАНИЦА)
Повеќе
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СТАН СО 2 СПАЛНИ, КАЈ ПАЗАРОТ, ОДЛИЧНО ОПРЕМЕН И РЕНОВИРАН ( Реф : П311)
Повеќе
Наемнина : 210 € / месец
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе
ЛУКСУЗЕН НОВ, МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Ц192)
Повеќе
Наемнина : 280 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН, ЦЕНТАР, ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 195 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 280 € / месец
Простор (ефективен) : 57 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН ДВОСОБЕН СТАН ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : НАЈЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 190 € / месец
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе