Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СТАН СО ГОЛЕМА ДНЕВНА СОБА ( Реф : 3-966)
Повеќе
Цена : 54 000 €
Простор (ефективен) : 68 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ ОД КУЌА +ПОДРУМ +ДВОР ( Реф : К2148)
Повеќе
Цена : 40 000 €
Простор (ефективен) : 85 m²
Land space : 140 m²
Повеќе
ДУПЛЕКС КАЈ ВЕРО ( Реф : 3-965)
Повеќе
Цена : 35 900 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
БРУСНИЧКА НАСЕЛБА, КУЌА ( Реф : К2147)
Повеќе
Цена : 82 500 €
Простор (ефективен) : 220 m²
Land space : 260 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН, 2 СПАЛНИ, 2 БАЛКОНИ, ПОДРУМ, ГАРАЖА ( Реф : 2-1439)
Повеќе
Цена : 39 900 €
Простор (ефективен) : 51 m²
Повеќе
КУЌА, ЦВРСТА ГРАДБА СО 500 М2 ДВОР ( Реф : НАД ДИХОВО)
Повеќе
Цена : 24 900 €
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ( Реф : 1-872)
Повеќе
Цена : 25 250 €
Простор (ефективен) : 39 m²
Повеќе
ДУЌАН СУТЕРЕН 24 М2 И ПРИЗЕМЈЕ 25 М2 ( Реф : ОБЛАСТА)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Повеќе
ПРВ КАТ ВО КУЌА И ПОДРУМ, ПОСЕБЕН ВЛЕЗ ( Реф : K2027)
Повеќе
Цена : 19 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ОБЛАСТА)
Повеќе
Наемнина : 210 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе