Недвижности

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ТРОСОБЕН ОДРЖАН НЕРЕНОВИРАН СТАН ( Реф : ПРИЛЕПСКА )
Цена : 51 900 €
Простор (ефективен) : 75 m²
Повеќе
ОДРЖАНА ВСЕЛЛИВА КУЌА ( Реф : НАД ГОРНАТА ГИМНАЗИЈ)
Повеќе
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 170 m²
Land space : 24 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВАЕДНОСОБНЕ СТАН СО СПАЛНА ( Реф : ГОРНО ВЕРО)
Повеќе
Наемнина : 110 € / месец
Простор (ефективен) : 40 m²
Повеќе
БАИР, (ВИСОКО) ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА ( Реф : K2155)
Повеќе
Цена : 27 900 €
Простор (ефективен) : 65 m²
Land space : 120 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВНО ПРОДАЖЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД516)
Наемнина : 2 000 € / месец
Простор (ефективен) : 790 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД515)
Повеќе
Цена : 350 €
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН,1 СПАЛНА ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 160 € / месец
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
К2170,КАТ ОД КУЌА 90М2 +50М2 СУТЕРЕН, ПОСЕБЕН ВЛЕЗ И ДВОР ( Реф : K2170)
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 89 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ЕДНОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ОУ ДАМЕ ГРУЕВ)
Повеќе
Наемнина : 110 € / месец
Простор (ефективен) : 40 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН СТАН ( Реф : КЛАНИЦА)
Повеќе
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе