За Нас

Понуда на неделата

КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНА КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО, ПОД ПЕДАГОШКА ЗА НАМАЛЕНА ЦЕНА ОД 70.000 ЕВРА ЗА ГОТОВИНА ИЛИ 75.000 ЕВРА ЗА КУПУВАЊЕ СО СТАНБЕН КРЕДИТ
 
2/1161, ЗА 60.000 ЕВРА, ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВА ОДЛИЧНА КУЌА ЗА ЖИВЕЕЊЕ, ЦЕЛА ПАРЦЕЛА 306М2, ОД КОИ ОГРАДЕНО ДВОРНО МЕСТО 170М2 И КУЌА, КОЈА СЕ СОСТОИ ОД СУТЕРЕН 90 М2 И ПРИЗЕМЈЕ ОД 62М2 И ГОЛЕМА ТЕРАСА, СО ГАРАЖА, БЕЗ ПЛОЧА, ЗА РЕНОВИРАЊЕ
 
ЦЕНТАР, НОВИ СТАНОВИ, СО 2 СПАЛНИ, 2 БАЛКОНИ, ПАРКИНГ,  ЦЕНА  57000 ЕВРА, 72000 И 78000 ЕВРА
 
3-971, СТРЕЛИШТЕ, ТРОСОБЕН СТАН НА ПРВ КАТ, 68+8+6М2 + ПАРКИНГ, за 39.000евра
 
 
3-954, КАЈ РУСКА ЦРКВА, СТАН НА п+4 КАТ, БЕЗ ЛИФТ, 60 М2 И ОБЕЗБЕДЕНО ПРАВО ЗА ПОТКРОВЈЕ ОД 45М2 + БАЛКОНИ + ПОДРУМ, ОДРЖАН ,ЗА 29.900ЕВРА
 
СТРЧИН ПОКРИЕНА КАРАБИНА ЗА 68000 ЕВРА
 
СЕ ИЗДАВАВО БИТОЛА, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ФАБРИКАТА ''МОКЕЛ'', ПОРАНЕШНА ''ИДНИНА'', ЗА РАЗЛИЧНИ НАМЕНИ: ИНДУСТРИСКО ПРОИЗВОДСТВО, ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА, КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР, ПРОДАЖЕН САЛОН И СЛИЧНО.
ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР ГИ ИСПОЛНУВА СИТЕ СТАНДАРДИ ЗА РАБОТЕЊЕ: СТРУЈА, ВОДА, ОДВОД, ОТВОРЕН ВЛЕЗ СО ПРИСТАП ОД ГЛАВНАТА СООБРАЌАЈНИЦА, КАКО И НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ЖЕЛЕЗНИЧКА ПРУГА И СТАНИЦА, ПАРКИНГ ПРОСТОР И ПРИСТАП ЗА УТОВАР И РАСТОВАР НА ГАБАРИТНИ МАТЕРИЈАЛИ. ОБЈЕКТОТ ИМА ДВА ДЕЛА, СЕКОЈ ПОДЕЛЕН НА КАТОВИ И МОЖЕ ДА СЕ ИЗНАЈМИ КОМПЛЕТНО ИЛИ ПАРЦИЈАЛНО, А ДЕЛ МОЖЕ ДА СЕ ИЗНАЈМИ И СО ОПРЕМА ЗА КОНФЕКЦИСКИ ПОГОН.
СЛОБОДНИ ПОВРШИНИ ПО КАТОВИ СЕ , 
ВО ЗГРАДА 1 СО 1 ТОВАРЕН И 1 ПАТНИЧКИ ЛИФТ
ПРВ КАТ 1613 М2 - ВТОР КАТ 1216 М2  -ТРЕТ КАТ 1617 М2  -ЧЕТВРТИ КАТ 1565 М2 -ПЕТТИ КАТ 982 М2 (КАНЦЕЛАРИИ ИЛИ УЧИЛНИЦИ)
ВО ЗГРАДА 2 СО 1 ТОВАРЕН ЛИФТ, ПРИЗЕМЈЕ 557 М2 -ПРВ КАТ 1100 М2 -ВТОР КАТ 1100 М2 -ТРЕТ КАТ 1100 М2
ЦЕНАТА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ Е 1,5 ЕВРА ЗА М2 + ДДВ 18% ЗА МЕСЕЦ, НО ВО ЗАВИСНОТ ОД ПОВРШИНАТА , КОЈА ЌЕ СЕ ИЗНАЈМУВА, ДОЛЖИНАТА НА ПЕРИОДОТ ЗА КОЈ СЕ ИЗНАЈМУВА, ПРЕНАМЕНАТА, УРЕДУВАЊЕТО НА ПРОСТОРОТ ИЛИ ЕВЕНТУАЛНИ ВЛОЖУВАЊА НА ЗАКУПЕЦОТ, ПОСТОИ ВОЛЈА ЗА КОРЕКЦИЈА НА ИСТАТА НА ОБОСТРАН ИНТЕРЕС.
ПОВЕЛЕТЕ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ ЗА НАТАМОШНИ ИНФОРМАЦИИ
 
  
ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА
 
 НОВ НЕВСЕЛЕН СТАН КАЈ ОУ СТИВ НАУМОВ, НА ПРВ КАТ, СО 2 СПАЛНИ СОБИ, БАЛКОН И
ПАРКИНГ ЗА 45.900 ЕВРА
 
 
ЦЕНТАР, ТРОСОБНИ СТАНОВИ ВО ЗГРАДИ СО ЛИФТ И ПАРКИНГ, НА РАЗЛИЧНИ КАТОВИ, ОД  31.900 ЕВРА ДО 62. 000 ЕВРА
 
   

СТАНОВИ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

НА ПОВЕКЕ ДЕЛОВИ ОД ГРАДОТ, ОПРЕМЕНИ И ПРАЗНИ

 

 ПОНУДА НА КУЌИ

К2134, КАЈ ОУ ТРИФУН ПАНОВСКИ, КУЌА КОЈА СЕ СОСТОИ ОД ПОДРУМ (70М2) И ПРИЗЕМЈЕ (76М2), СО МОЖНОСТ ЗА НАДГРАДБА И ДОГРАДБА, ПОМОШЕН ОБЈЕКТ - ТВРДА ГРАДБА ОД 20М2,ПОВРШИНА ПОД ОБЈЕКТ ОД 112 М2, ПОД ПОМОШЕН ОБЈЕКТ 27М2 И ДВОРНО МЕСТО ОД 170 М2. ЗА 52000 ЕВРА

-КУЌИ ОКОЛУ ПАРКОТ КАЈ ОУ  СТИВ НАУМОВ ЗА РАЗЛИЧНИ ЦЕНИ, ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ РУШЕЊЕ ОД 22500 ДО 47000 ЕВРА

 ПОНУДА НА ЕДНОСОБНИ СТАНОВИ

ВИСОКИ КАТОВИ

ПОНУДА НА ДВОСОБНИ СТАНОВИ

- ОУ СТИВ НАУМОВ, ПОНОВ СТАН, 48+5+5М2, ЛИФТ ЗА 36.000 ЕВРА

- НОВА БОЛНИЦА, П+4 КАТ, 54М2 + БАЛКОН +ПОДРУМ ЗА 30.500 ЕВРА

 

 ПОНУДА НА ТРОСОБНИ СТАНОВИ

- ПОВЕЌЕ СТАНОВИ СО 2 СПАЛНИ СОБИ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ, НА РАЗЛИЧНИ КАТОВИ, ОД 48.500 ЕВРА ДО 62.000 ЕВРА

ПОТКРОВЈА И ДУПЛЕКСИ 

-КАЈ НОВАТА БОЛНИЦА, ДУПЛЕКС СО ТРИ СПАЛНИ СОБИ, 2 КУПАТИЛА, П+5КАТ ЗА 38.500 ЕВРА


Добредојдовте на официјалната страница на АГЕНЦИЈАТА за недвижности ДООЕЛ СТРЕЛЕЦ

    email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
070 339 404;   076 451 799; 
тел. - факс 047 232 004;      тел 047 222 940;
ако бирате од странство: 0038947232004
фиксен телефон и факс
 0038970339404 мобилен телефон 

 


ДООЕЛ "СТРЕЛЕЦ" БИТОЛА располага со Лиценца ''Б" за проектирање и врши изработка на проекти од таа област со сите потребни фази (електрика, водовод и др.)
Агенцијата за недвижности "Стрелец" е професионална агенција за недвижности која работи од 2001 година.
Агенцијата врши:
- Посредување при купување, продажба и изнајмување на сите недвижни имоти и подготвување на целокупната документација за таа цел.
- Посредува при обезбедување на хипотекарни станбени кредити, преку било која банка и ги припрема сите потребни документи за тоа.
- Врши  консултантски услуги во врска со недвижните имоти за определување на цена, начин на продажба.- 
ПОВЕЛЕТЕ И УВЕРЕТЕ СЕ!

-Настевска Снежана, дипл. гр.инж., сопственик и  управител на ДООЕЛ СТРЕЛЕЦ Битола има:
- Уверение за процена на недвижен имот, согласно новиот Закон за процена
- Договор со Биро за судски вештачења  Скопје , преку Министерство за правда на Република Македонија  за вршење на проценки за недвижен имот и Решение за судски вештак за архитектура и градежништво од Основен суд Битола и со истото може да врши вештачења од таа област

-Овластувања Б од Комората на овластени инженери и архитекти на Република Македонија за градежни објекти
- за изведба на објекти
- за надзор над изведба
- за ревизија и
- за проектирање

ДООЕЛ СТРЕЛЕЦ располага со:
- Лиценца Б за проектирање на градби, издадена од Министерството за транспорт и врски на Република Македонија
-Со Лиценца Б за  надзор над изведба на објекти, преку ДООЕЛ СТОЛБ, Настевска Снежана, има право да врши надзор на изведба.

Известување

Сите огласи Агенцијата Стрелец ќе ги објавува на
www.reklama5.mk
и www.pazar3.mk